Brabus oferă un pachet special pentru Mercedes-Benz G500

Știm că a trecut ceva vreme de când Brabus nu a mai avut un cuvânt de spus în fața lui Clasa G. Dar așteptare a luat sfârșit pentru că Brabus a venit cu un pachet dedicat versiunii G500.

Astfel, motorul V8 de 4,0 litri a primit pachetul de performanță Brabus B40 – 500 PowerXtra. Mulțumită acestuia, unitatea oferită de Mercedes-Benz pe Clasa G dezvoltă 493 CP și 710 Nm. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5,7 secunde, o valoare impresionantă pentru o mașină care cântărește aproximativ 2,5 tone. Conform oficialilor Brabus, din motive de siguranță, Brabus a limitat viteza maximă la 220 km/h.

mercedes-benz clasa g by brabus (8)

Citește și: Mercedes-AMG C450 primește tratamentul Brabus

Alături pachetul de performanță, Brabus a adăugat și o evacuare nouă care folosește un sistem activ de management al sunetului. De asemenea, pentru un plus de agresivitate, terminațiile sistemului de evacuare au fost montate pe ambele părți ale vehicului.

Citește și: Land Rover Discovery Sport preparat de Startech

Din punct de vedere estetic, Brabus a optat pentru instalarea pachetului Widestar, kit devenit deja celebru. Acesta oferă spoilere modificate, jante noi, praguri îmbunătățite și o capotă specială. Cel mai probabil, modelul gândit de Brabus va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva.