Centura Capitalei și pasajul de la Domnești au trecut pe linie moartă

Centura Capitalei, o porțiune de asfalt care ar trebui să ușureze viața transportatorilor și a celor care tranzitează Bucureștiul a intrat, oarecum, pe linie moartă.

Ministerul Transporturilor a decis să aloce pentru anul 2016 doar 10% din valoarea lucrărilor la Centura Capitalei. În plus, anul viitor nici măcar un leu nu se va duce către acest proiect.

Cel mai probabil, toate tronsoanele ar urma să fie finalizate după 2020. Conform calculelor, pentru cei 47 de kilometri din Centura de Sud, între A2 și A1, autoritățile ar avea de plătit 965 de milioane de lei.

Dintre aceștia, în 2015 s-au achitat 60 de milioane, în 2016, 133.000 de lei, iar în 2017 se vor plăti doar 106 milioane de lei. Așa cum spuneam și mai sus, în 2018 niciun leu nu va merge către acest proiect. În 2019 ar urma să fie alocați 250 de milioane de lei, iar în 2020, 550 de milioane de lei.

Pentru moment, Ministerul Transporturilor a decis să tragă pe linie moartă și lucrările la pasajul Domnești de pe Centura Capitalei. Finalizarea a fost amânată până după 2020.

Sursa | ZF

    Gigi says:

    Dacă “”psd-istii””….si ceilalți “”lingai””din “”alde””..au promis ca o-o să mărească salarii..pensii..si ce-or mai fi promis….fara să stie de unde o să aibe bani pentru cele promise….păi. .acum normal ca o sa ia banii de autostrăzi. ..infrastructură. ..si din cine stie ce alte proiecte care erau prioritare…pana pana sa vina ei la Guvernare ….ca sa plătească. ..ceea ce au..mințit in campanie……

Adaugă un comentariu