CNR 2017 – Simone Tempestini a câștigat Raliul Brașovului

Simone Tempestini, campionul național de raliuri în exercițiu, a câștigat Raliul Brașovului, prima etapă a Campionatului Național de Raliuri 2017. Pe locul doi a terminat echipajul Bogdan Marișca – Carmen Poenaru, în timp ce ultima poziție a podiumului general a fost adjudecată de Dan Gîrtofan – Tudor Mârza.

„Suntem fericiți. A fost un raliu destul de dificil în privința noii mașini. Încercăm să ne adaptăm cât mai repede la particularitățile ei, existând destule diferențe comparativ cu mașina de anul trecut; în același timp, încă mai căutăm și setup-ul care să o facă se se plieze mai mult pe stilul meu de pilotaj. M-am simțit excelent cu Marc, chiar ne era dor să luăm un start oficial împreună. Important este că am făcut și un antrenament serios pentru Corsica, acolo unde voi încerca să punctez în WRC 2″, a declarat Simone Tempestini.

Raliul Brașovului 2017 a marcat și revenirea lui Vali Porcișteanu. Pilotul piteștean a pilotat un Mitsubishi Lancer Evo IX, iar în dreapta sa s-a aflat Dan Dobre. Cei doi au reușit o etapă bună, iar la final și-au adjudecat primul loc al clasei 3.

Clasa 5 a fost câștigată de Adrian Răspopa, urmat de Adi Teslovan și Gabriel Ene.  Szabo Csongor câștigă clasa 9, în timp ce Bogdan Vrabie se impune în Cupa Suzuki. Cupa Dacia a fost adjudecată de Viorel Ivan în urma excluderii lui Norbert Maior din clasament ca urmare a unor nereguli descoperite pe mașina de concurs (decizia a fost transmisă în data de 5.04.2017).  La clasa 11 a câștigat Romulus Preda cu un Mitsubishi Lancer Evo 7, iar Clasa 12 a fost adjudecată de Remus Cotuț.

Foto | Rallyzoom

Adaugă un comentariu