El este câștigătorul concursului Mecanicul Anului 2019 în România!

Concursul Mecanicul Anului 2019 în România și-a desemnat câștigătorul: clujeanul de 31 de ani a plecat acasă cu o mașină nouă!

Citește și:

FIA lansează un concurs pe străzi publice. Iată care sunt condițiile de înscriere

Concursul de Eleganţă Sinaia 2019 – Ce mașini de epocă s-au impus în competiție

Acum câteva săptămâni, AD Auto Total lansa o provocare pentru toți împătimiții de mecanică auto din România: ediția 2019 a concursului Mecanicul Anului. Acum e timpul să-l cunoaștem pe care care l-a câștigat!

Este vorba despre Endre Juhasz, un clujean de 31 de ani care își desfășoară activitatea ca tehnician de diagnoză și service cu acreditare internațională din partea grupului VAG. La a doua sa participare în cadrul concursului Mecanicul Anului, acesta a ajuns în finală, unde a câștigat „la puncte’ prestigiosul trofeu și, totodată, marele premiu: un Fiat Tipo.

Proba finală a constat în identificarea – într-o luptă cu cronometrul – a defecțiunilor unui automobil și pornirea acestuia. Cu toate că niciunul dintre cei doi finaliști nu au reușit să ofere publicului satisfăcătorul sunet de motor pornit, Endre s-a apropiat cel mai mult de parcursul tehnic corect pentru rezolvarea subiectului – identificarea și remedierea cablajului pompei de alimentare carburant.

„Am venit anul trecut pentru prima oară la Mecanicul Anului și chiar dacă nu am câștigat, am rămas plăcut surprins de organizare. Anul acesta am mers pe premisa să încerc, să vedem ce se întâmplă. Nu mi s-a părut foarte greu, însă stresul și emoțiile m-au încurcat un pic. N-am făcut niciodată asta în fața a sute de oameni. Însă, în general, dacă dau de o problemă, nu contează cât îmi ia, nu mă opresc până nu-i dau de cap!’, a declarat Endre.

„Ediția de anul acesta a pus accentul pe partea tehnică. Întrebările au fost complexe, probele s-au prezentat într-o formă nouă și au intervenit mai multe etape eliminatorii. Piața de muncă în industria auto este într-un mare deficit de personal, iar acest concurs le oferă încredere tuturor participanților, chiar dacă nu ies câștigători. Învingătorii din anii trecuți mereu ne spun că după concurs văd lucrurile altfel și sunt recunoscuți în industrie’, spune Ionuț Ion, membru al juriului și trainer al Academiei Auto AD Auto Total.

    The one says:

    Ati gresit poza, el este castigatorul probei de mecanica, masina a fost castigata la diagnoza 🙂

Adaugă un comentariu