UPDATE: Dacia Duster Pick-Up cu cabină dublă – Versiunea de teste

UPDATE: Un alt utilizator al rețelei sociale Facebook a publicat o serie de imagini noi cu Dacia Duster Pick-Up cu cabină dublă. Ca și în cazul primei versiuni pick-up, modelul de la Mioveni este dezvoltat în colaborare cu carosierul Romturingia. 

————

21.05.2015

Pe contul de Facebook al unui român a apărut o fotografie cu un Dacia Duster Pick-Up cu cabină dublă. Este pentru prima dată când avem șansa să vedem acest exemplar, ceea ce înseamnă că producătorul de la Mioveni pregătește o viitoare omologare.

Dacia nu este la prima “abatere” de acest gen. În luna octombrie a anului trecut, producătorul de la Mioveni a livrat către OMV Petrom primele exemplare Duster Pick-Up. Acestea au fost dezvoltate în colaborare cu carosierul Romturingia, iar 500 astfel de vehicule vor ajunge către client.

La nivel exterior, spre deosebire de modelul dedicată companiei petroliere, versiunea cu cabină dublă a lui Dacia Duster Pick-Up prezintă praguri laterale noi, bare pentru amarare vopsite în negru și jante cu un design special.

Adaugă un comentariu