Dacia Logan Prestige – Noul vârf de gamă

Dacia continuă să se bucure de un succes de piață enorm în România, iar Logan 10 Ani a fost primit cu brațele deschise de fanii brandului de la Mioveni. Pentru a continua rețeta de succes, Dacia lansează astăzi Logan Prestige.

Denumirea de Prestige nu este necunoscută pentru public, ea fiind folosită pe prima generație a modelului românesc. Astăzi ea definește vârful de gamă al lui Logan, un vârf de gamă echipat cu: comenzi pentru geamurile electrice montate pe uși, geamuri electrice spate, climatizare automată, consola centrală în culoarea Noir Brillant, jante de 16 inchi Dark Metal, semnalizare în oglinzile laterale și o nouă tapițerie.

2015 dacia logan prestige (7)

Asemeni versiunii Logan 10 Ani, noul vârf de gamă Logan Prestige poate fi comandat doar în compania motoarelor 1.2 16V și 1.5 dCi 75.

Prețul de pornire al noului Logan Prestige este de 9.600 de euro cu tot cu TVA (versiunea pe benzină). Cei care optează pentru varianta echipată cu motorul diesel trebuie să scoată din buzunar cel puțin 11.700 de euro cu TVA inclusă. Diferența de preț dintre echiparea Laureate și cea Prestige este de doar 500 de euro.

Pe lista de opționale, clienții lui Dacia Logan Prestige găsesc sistemul Media Nav (300 de euro), cruise control cu limitator de viteză (250 de euro) și navigație cu harta Europei (100 de euro).

Adaugă un comentariu