Dacia Sandero e pe val în Franța. O nouă lună, un nou rezultat excelent

Dacia Sandero a prins extrem de bine la publicul din Franța. După trei luni în care interesul persoanelor fizice a crescut constant, vine și cea de-a patra (iulie) care pune capac concurenței din Hexagon. Dacia Sandero ajunge la o cotă de piață pentru persoanele fizice de 6% și asta în condițiile în care modelul de la Mioveni nu mai este la prima tinerețe, iar un facelift va fi prezentat la finalul lunii septemebrie cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Pe locul secund al topului se află Peugeot 208 cu o cotă de piață de 5 procente, în timp ce pe ultimul loc al podiumului ajunge Peugeot 2008 cu 4,2 procente. Renault Clio și Citroen C3 sunt la “cuțite” și împart piața cu 3,4%, respectiv 3,3%. Și pentru ca lovitura să fie completă, Dacia Duster se află pe locul al șaselea cu o cotă de piață pentru persoanele fizice de 3,3%.

Și la toate acestea adăugăm faptul că Sandero și Duster sunt singurele modele din top 10 care înregistrează o creștere în condițiile în care segmentul de piață al persoanelor fizice este în cădere liberă față de aceeași perioadă a anului trecut (-15,3%).

Via | Autoactu

Adaugă un comentariu