După rebranding, Dacia Sandero Stepway primește mai multe bunătăți

La momentul prezentării oficiale a noilor modele Dacia, eveniment ce a avut loc la Paris în 2020, modelul Sandero expus dispunea de o trapă cu acționare electrică. Atunci, oficialii companiei din Mioveni au specificat că aceasta va fi disponibilă cu o dată ulterioară.

Iată că modelele Dacia Sandero Stepway rebranduite cu noul logo vor avea opțiunea de a fi dotate, printre altele, cu trapă, dar poate mai important decât atât este motorul cu 110 CP întâlnit până acum doar la Jogger. Motorizarea TCe 110 vine cu un cuplu de 200 Nm și este disponibilă doar alături de transmisia manuală cu șase trepte.

În prezent, modelele Sandero Stepway sunt disponibile în trei variante de echipare: Essential (de la 13.850 de euro), Expression (de la 14.850 de euro) și vârful Extreme (de la 15.650 de euro). Pentru motorizarea TCe 110, față de TCe 90, clienții vor avea de plătit 1.000 de euro în plus (+20 CP, +40 Nm). Tot din punct de vedere al finanțelor, opțiunea trapei electrice costă 400 de euro.

Și Duster a fost binecuvântat de câteva noi dotări. Acum poate beneficia de oglinzi retrovizoare rabatabile electric și de ștergătoare automate. Mai mult decât atât, întreaga gamă Dacia dispune de trei ani de actualizări gratuite pentru navigația Media Nav.

Adaugă un comentariu