A demarat producția lui Mercedes-Benz Clasa E Coupe

Mercedes-Benz a prezentat noua generație Clasa E Coupe în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Deși au trecut mai puțin de două luni de atunci, nemții au și trimis pe linia de asamblare noul coupe. Clasa E Coupe va fi produs în uzina din Bremen, alături de Clasa C Coupe și Clasa C Cabrio.

Clasa E Coupe este a treia versiune de caroserie produsă în prezent pe baza modelului de clasă mare. În scurt timp, pe linia de asamblare o să ajungă și versiunile All-Terrain, dar și cabrioletul bazat pe Clasa E.

Noua Clasa E Coupe marchează o evoluție a limbajului de design, care aduce linii mai fluide, cu accent pe suprafețe largi, cu mai puține muchii și forme senzuale. Capota lungă, parbrizul înclinat și spatele puternic completează imaginea clasică a coupe-urilor Mercedes, la fel ca și ușile cu geamuri fără ramă și absența montantului central.

Noul Mercedes Clasa E Coupe a crescut semnificativ în dimensiuni față de modelul anterior, având o lungime totală de 4.826 mm (+123 mm), o lățime de 1.860 mm (+74 mm) și o înălțime de 1.430 mm (+32 mm). Ampatamentul este și acesta mai mare cu 113 mm (acum, 1873 mm).

Gama de motorizări oferă o unitate diesel și trei benzină, care oferă între 184 CP și 333 CP.

Adaugă un comentariu