Fiat 500 facelift va debuta pe 4 iulie

Fiat a confirmat că va lansa faceliftul pentru micuțul 500 pe data de 4 iulie. Citadinul producătorului italian a fost surprins de câteva ori de aparatele fotografilor spion, iar zvonurile vorbesc despre o serie de modificări minore.

Cel mai probabil vom vedea spoilere noi, un grup de blocuri optice revizuit și câteva accesorii moderne. Fanii lui Fiat 500 vor fi bucuroși să afle că și la interior vor exista o serie de îmbunătățiri. Amintim aici de culori noi, de opționale moderne și, cu siguranță, de un sistem de infotainment adus la zi.

 

În cadrul aceluiași comunicat, Fiat ne spune că a ales să prezinte 500 facelift pe 4 iulie, pentru că în 1957, în această zi, brandul italia debuta în fața publicului. La acea vreme, Fiat 500 avea un plafon din canvas și un motor cu doi cilindri de 479 cc capabil să ofere 13 CP.

Cu o masă totală de doar 470 de kilograme, Fiat 500 era capabil să ruleze cu o viteză maximă care depășea 80 km/h. În plus, citadinul italian se făcea remarcat prin consumul redus de crburant, dar și prin întreținere.

Adaugă un comentariu