Formula 1 – Nico Rosberg se impune în Marele Premiu din Singapore

Marele Premiu din Singapore nu a fost unul extrem de palpitant pentru fanii Formulei 1. Nico Rosberg pleacă fără nicio problemă din pole-position, urmat Ricciardo și Hamilton. Surpriza neplăcută de la start a venit din partea lui Nico Hulkenberg și a lui Carlos Sainz Jr. În urma unui acroșaj, monopostul Force India s-a lovit foarte violent de zidul de pe linia de start-sosire.

În aceste condiții, a fost necesară intrarea Safety Car-ului. În turul 3 s-a reluat cursa. Lucrurile s-au mai precipitat la jumătatea cursei când Hamilton comite o eroare, iar Kimi Raikkonen profită pentru a urca pe locul trei.

Totuși, britanicul avea să-și recupereze ultima poziție de pe podium după ultimul schimb de pneuri. Nico Rosberg a mers bine, însă pe final a avut ceva emoții. Ricciardo s-a apropiat foarte mult de german, însă nu a mai avut suficient timp să-l atace. În aceste condiții, Nico Rosberg termină încă o cursă pe prima poziție. Pe doi se clasează Ricciardo, iar pe trei termină Hamilton. Astfel, britanicul pierde locul întâi al clasamentului general, Nico Rosberg reușind să revină pe prima poziție cu un avans de 8 puncte.

Foto | Mercedes-AMG

Adaugă un comentariu