Genesis G90 – Poze și detalii oficiale cu primul model premium al coreenilor

La începutul lunii trecute, Hyundai a anunțat lansarea brandului premium Genesis. La scurt timp după aceea, sud-coreenii au publicat și câteva imagini teaser cu primul model al gamei. Astăzi, facem cunoștință cu Genesis G90 (EQ900 în Coreea de Sud).

Genesis G90 va reprezenta vârful de gamă al producătorului asiatic și vine cu un look extrem de elegant și totodată sportiv, cu tehnologii de ultimă oră și cu o gamă de motoare performante.

Genesis G90 – Design

Din punct de vedere estetic, Genesis G90 integrează o capotă alungită care se încheie în partea din față cu o grilă hexagonală de dimensiuni generoase. Elementele cromate vin să accentueze și mai mult categoria din care face parte G90, iar jantele de dimensiuni considerabile încheie pastelul creionat de designerii Genesis. În zona posterioară observăm stopurile mari și accentele metalice menite și ele să contribuie la look-ul premium.

2016 genesis g90 (22)

La interior, Genesis G90 promite o tapițerie din piele de calitate înaltă, o mulțime de accesorii din lemn și un siste de infotainment pentru pasagerii din spate.

În partea din față, șoferul va fi răsfățat de un sistem multimedia care funcționează prin intermediul unui ecran de 12,3 inchi.

Genesis G90 – Motorizări

Sub capota lui Genesis G90, clienții vor putea opta pentru trei propulsoare. Primul dintre acestea va fi un V6 T-GDi de 3,3 litri capabil să producă 370 Cp și 510 Nm. Al doilea motor din gamă va fi un V6 de 3,8 litri GDi care oferă 315 CP. Ultimul, dar nu cel din urmă este un V8 de 5,0 litri și 425 CP. Resursele unităților vor fi puse în valoare de o transmisie automată cu opt rapoarte, iar opțional, clienții vor putea alege și sistemul de tracțiune integrală H-TRAC.

Adaugă un comentariu