Germania: Denumirea Autopilot îi derutează pe clienți

În ultima perioadă, compania Tesla Motors a fost implicată în câteva povești nefericite din cauza sistemului Autopilot. Acum, americanii mai au o problemă, doar că de această dată lucrurile vin din Germania.

Reprezentanții guvernamentali au cerut companiei de peste Ocean să modifice denumirea sistemului Autopilot pentru a nu induce în eroare clienții. Scrisoarea a fost trimisă de Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA).

“Confirmăm că o scrisoare a fost trimisă către Tesla în care cerem ca termenul derutant Autopilot să nu mai fie folosit pentru denumirea sistemului de asistență”, a declarat un purtător de cuvând al KBA.

Dar intențiile KBA nu se opresc aici. Nemții au scris și posesorilor de Tesla cu privire la denumirea derutantă a sistemului Autopilot. La final, vă spunem că nemții le-au cerut celor de la Tesla să nu mai folosească această denumire în campaniile publicitare.

Tesla a reacționat rapid și le-a spus germanilor că denumirea nu este una nouă, ba mai mult ea este folosită de ani de zile în industria aeronautică.

Via | Autoexpress

Adaugă un comentariu