Hyundai i30 N va concura în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Hyundai este tot mai aproape de lansarea hothatch-ului bazat pe i30. Modelul producătorului asiatic va avea la bază conceptul RN30, doar că formele vor fi îmblânzite.

Pentru a ne demonstra că viitorul Hyundai i30 N va fi un model excelent, oficialii companiei s-au gândit să înscrie două exemplare de pre-producție în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring.

Așa cum probabil intuiți, cele două mașini vor fi acoperite de camuflaj, însă producătorul ne anunță că aceastea vor avea o configurație foarte apropiată de cea a versiunii de serie. Sub capotă se va afla motorul de 2,0 litri benzină cuplat la o cutie manuală cu șase trepte. Informațiile obținute în urma cursei de la Nurburgring vor fi utilizate pentru realizarea modificărilor finale.

După cum deja știți, viitorul Hyundai i30 N va fi disponibil în două versiuni. Pentru cei pretențioși, constructorul asiatic o să ofere o variantă hardcore capabilă să concureze împotriva lui Ford Focus RS. Totodată, această versiune ar urma să aibă și un set de suspensii cu o setare sport.

Via | AutoExpress

Adaugă un comentariu