Imaginea săptămânii: Depozitul de mașini predate de proprietari în scandalul Dieselgate din SUA arată deprimant | Video

Volkswagen recumpără de la proprietari mașinile afectate de scandalul Dieselgate după septembrie 2015. Depozitul în care sunt stocate mașinile cu motoare diesel arată deprimant, cu mii de mașini încă în stare foarte bună (multe aproape noi) abandonate fără nicio speranță.

Modificările software ilegale descoperite pe mașinile Volkswagen în Statele Unite permiteau mașinilor să aibă un nivel al emisiilor peste limitele admise. Asta a fost posibil pentru că în timpul testelor unitatea de management recunoștea regimul de testare și reducea semnificativ emisiile. În traficul real, însă, mașinile Volkswagen erau o adevărată uzină chimică.

În urma scandalului (dar numai pentru piața americană), Volkswagen a fost de acord să recumpere mașinile afectate. În prezent, mii de mașini aflate într-o stare perfectă stau aliniate într-un depozit în așteptarea unei soluții finale. Cel mai probabil, acestea vor fi reciclate, o soluție nedemnă dar inevitabilă.

Cei de la drivetribe.com au filmat depozitul de mașini, iar imaginile sunt cât se poate de deprimante. Chiar dacă la prima vedere imaginile par ale unor mașini pregătite de livrare, realitatea este una mult mai tristă.

via | drivetribe.com

    vasi says:

    ce că arată fain depozitul: intrare cu barieră cu bani, automată frate, drum asfaltat, marea aproape, multe mașini, deci ai de unde alege… culori, modele diferite și toate consumă puțin, că.s pe motorină. plus că, n.au rulat în țară, toate au service făcut la timp la reprezentanță și au km reali. se poate verifica.

Adaugă un comentariu