UPDATE: Infiniti Q60 Concept – Prima imagine oficială înainte de debut

UPDATE: Infiniti a publicat o serie de imagini noi cu viitorul Q60 Concept. Așa cum era de așteptat, astăzi facem cunoștință și cu interiorul noului prototip nipon.

La începutul lunii trecute, Infiniti a publicat o primă imagine teaser cu viitorul Q60 Concept, prototip programat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Astăzi, când ne mai despart doar câteva zile până la startul evenimentului de peste Ocean, producătorul nipon a publicat prima imagine oficială cu viitorul Q60 Concept.

Descris drept un coupe sport premium, Q60 Concept preia o serie de forme de pe Q80 Inspiration Concept, dar și o serie de elemente de design de pe Q50 Eau Rouge Concept. Amintim aici de plafonul plonjat și de prizele de aer masive. De asemenea, observăm un set de jante cu un design special cu un diametru de 21 de inch.

Citește și: Infiniti Q80 Inspiration Concept – Niponii pregatesc artileria grea

Deși până în prezent nu avem nicio fotografie cu interiorul lui Infiniti Q60 Concept, producătorul nipon promite o tapițerie din piele de cea mai înaltă calitate, accesorii din fibră de carbon și scaune spate sport pentru ca pasagerii de aici să aibă și mai mult spațiu la picioare.

Citește și: Roland Krueger, un fost vicepresedinte BMW, preia fraiele Infiniti

Debutul oficial al lui Infiniti Q60 Concept este programat pentru 13 ianuarie.

Sursa | Infiniti

Adaugă un comentariu