Italdesign vine la Geneva cu un supercar exclusivist

Italdesign este o casă de design care a intrat în portofoliul grupului Volkswagen în urmă cu aproximativ șapte ani. De atunci, Italdesign a venit cu o serie de concepte spectaculoase care ne demonstrează că încă mai există zone unde designerii sunt pe primul plan.

Anul acesta, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Italdesign o să prezente un supercar exclusivist. Pentru moment, oficialii au venit doar cu câteva imagini teaser care anunță noul model.

“În acest an, lumina va străluci pe 5 povești speciale pentru 5 colecționari vizonari. Ne vedem la Salonul Auto de la Geneva”, a scris compania.

În aceste condiții, putem deduce ușor că viitorul supercar o să fie produs într-o ediție limitată la 5 exemplare. Din păcate, nu avem informații cu privire la sistemul de propulsie. Dacă zvonurile se vor adeveri, iar supercarul va avea la bază unul dintre modelele Lamborghini, atunci sub capotă am putea vedea un V10 de 5,2 litri. Totodată, zvonurile spun că motorul cu combustie internă va fi susținut de un propulsor electric.

Vom reveni cu informații la scurt timp după ce Italdesign o să facă publice toate detaliile despre noul lor model.