Jaguar F-Type facelift – Restilizarea perfecțiunii

În 2012, când Jaguar lansat F-Type, toată lumea pasionată a cam încremenit. Modelul britanic arăta perfect. Iar acum, după aproape patru ani de la debut, Jaguar a pregătit un facelift pentru F-Type.

Din punct de vedere estetic, Jaguar F-Type facelift primește blocuri optice revizuite cu lumini full-LED. De asemenea, britanicii au pregătit ceva mai multe inserții cromate plus o gamă bogată pentru culorile caroseriei. În zona posterioară, Jaguar F-Type oferă stopuri cu design ușor modificat.

Pentru un plus de dinamică în timpul șofatului, Jaguar F-Type facelift primește scaune noi, mult mai profilate și mai ușoare, iar poziția la volan a fost coborâtă și mai mult. Tot la interior, Jaguar a venit cu ultima versiune a sistemului de infotainment TouchPro. Acesta folosește un ecran tactil cu o diagonală de 8 inchi.

2017-jaguar-f-type-facelift-64

Odată cu faceliftul, Jaguar introduce nivelul de echiparea R-Dynamic, dar și o ediție specială denumită F-Type 400 Sport. Jaguar F-Type R-Dynamic oferă un motor V6 de 3,0 litri care produce 340 CP. Acesta poate fi comandat fie cu o cutie manuală, fie cu una automată cu opt rapoarte. De asemnea, există și o serie de modificări exterioare.

Versiunea specială F-Type 400 Sport folosește același motor, doar că de acestă dată resursele se cifrează la 400 CP. În plus, britanicii au pregătit un sistem de frânare Super Performance și tehnologia Configurable Dynamics. Aceasta din urmă permite realizarea unor setări individuale în ceea ce privește accelerația, frânarea, suspensia și direcția.

Adaugă un comentariu