Jaguar XE poate fi cumpărat și cu tracțiune integrală

Jaguar a venit în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles cu vești bune pentru fanii lui XE. Pentru a duce un duel corect cu granzii din Germania, Jaguar introduce tracțiunea integrală pe XE.

Aceasta va fi disponibilă pe unitatea de 2,0 litri diesel Ingenium de 180 CP și pe motorul V6 benzină de 340 CP. Pentru ca lucrurile să fie și mai bune, Jaguar oferă și tehnologia Adaptive Surface Response (AdSR).

jaguar xe awd (4)

Pentru interior, Jaguar a pregătit sistemul de infotainment InControl Touch Pro. Acesta vine alături de un ecran tactil cu o diagonală de 10,2 inchi. Și pentru că trăim în era în care internetul este la putere, Jaguar oferă și un hotspot Wi-Fi la care se pot conecta simultan opt dispozitive.

Citește și: Jaguar XE – Prețuri pentru România

În dreptul sistemelor de siguranță, Jaguar XE bifează acum și Adaptive Speed Limiter (micșorează sau crește viteza în funcție de limitele de viteză de pe drum), Lane Keeping Assist (menține vehiculul pe banda de circulație) și Driver Condition Monitor (detectează gradul de oboseală al șoferului și în avertizează pentru a nu adormi).

Citește și: Jaguar XE – britanicul atacă BMW Seria 3, Mercedes-Benz Clasa C și Audi A4

Adaugă un comentariu