Kahn Design a pregătit un ultim tuning pentru Land Rover Defender

La începutul acestui an, tunerul Kahn Design a pregătit un pachet de adio pentru Land Rover Defender. Dar casa de tuning nu a vrut să încheie socotelile cu off-roaderul britanic, motiv pentru care a mai pregătit un pachet de plecare.

Conform oficialilor Kahn Design, acesta va fi ultimul kit pentru actuala generație Land Rover Defender și va fi produs în doar 25 de unități. Ediția limitată a primit un nou set de aripi, spoilere modificate și o grilă nouă.

Citește și: Mercedes-AMG G63, dopat de Brabus

De asemenea, Kahn Design a pregătit un set de jante de 20 de inchi vopsite în culoarea Volcanic Black și încălțate cu pneuri cu dimensiunea 275/55. În plus, suspensia a fost modificată, iar evacuarea finală, schimbată.

Motorizare și interior Land Rover Defender by Kahn Design

Sub capotă se află motorul de 2,2 litri diesel care acum oferă ceva mai multe resurse. Din păcate, tunerul britanic nu a vrut să ofere și informații cu privire la noile valori oferite de unitatea lui Defender.

Citește și: ABT împlinește 120 de ani și lansează trei pachete aniversare

Interiorul off-roaderului britanic are acum scaune tip scoică îmbrăcate în piele de înaltă calitate și presărate cu stofă.

În Marea Britanie, prețul de pornire pentru acest Defender pleacă de la 49.999 de lire sterline cu TVA, echivalentul a 63.200 de euro.

Adaugă un comentariu