Lamborghini Aventador Superveloce J.S. 1 – Ediție specială pentru un client special

Casa de tuning Mansory a reușit să aducă pe piață unul dintre cele mai bune pachete de personalizare din ultimii ani. Acesta a fost conceput pentru Lamborghini Aventador și va merge că miliardarul James Stunt.

La nivel estetic, Lamborghini Aventador Superveloce J.S. 1 primește o serie de elemente care ne reamintesc de Veneno. Accesoriile au fost realizate din fibră de carbon și nu doar oferă un efect vizual spectaculos, ci scad și masa totală a mașinii. De asemenea, aerodinamica a fost și ea îmbunătățită prin instalarea unor elemente de caroserie noi.

Citește și: Brabus oferă un pachet special pentru Mercedes-Benz G500

Lamborghini Aventador Superveloce J.S. 1 (8)

După cum probabil ați intuit, masa totală a supercarului italian a scăzut, oficialii Mansory anunțând o diminuare cu 50 de kilograme.

Citește și: Wald International pregătește un Prius agresiv

Cât despre partea de performanță, Mansory a optat pentru recalibrarea unității ECU, instalarea unui filtru de aer de înaltă performanță și a unui nou sistem de evacuare. În urma modificări, motorul V12 de 6,5 litri produce 818 CP și 750 Nm. Mulțumită noilor valori, accelerația de la 0 la 100 km/h a lui Lamborghini Aventador Superveloce J.S. 1 are loc în 2,7 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 354 km/h.

Adaugă un comentariu