Lotus Evora 400 – Cel mai puternic model al britanicilor de până acum

Lotus Evora 400 a fost prezentat în mod oficial. Descris drept cel mai puternic Lotus produs până în prezent, cel mai probabil, modelul va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

La nivel exterior, Lotus Evora 400 dispune de un look extrem de agresiv și sportiv. Vedem lumini de zi de tip LED, un spoiler genros plus un difuzor de aer supra-dimensionat. De asemenea, britanicii au instalat un eleron alcătuit din trei părți și au optat pentru jante de 19 inch pe față și 20 de inch pe spate.

 

Lotus Evora – Interior

Pentru interior, Lotus propune o consolă centrală revizuită, un panou de bord mult îmbunătățit plus un set de scaune noi. De asemenea, volanul a fost modificat, iar sistemul de infotainment a primit un upgrade.

lotus evora 400 (4)

Lotus Evora – Exterior

Sub capota lui Lotus Evora 400 se află un motor V6 de 3,5 litri capabil să producă 406 CP la 7.000 rpm și 410 Nm între 3.500 și 6.500 rpm. Britanicul poate fi comandat fie cu o transmisie manuală, fie cu una automată, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,2 secunde (n.r nu este specificată tipul transmisiei).

Noul Lotus Evora 400 va intra pe linia de producție în această vară, iar primele livrări dedicate publicului european sunt pregătite pentru luna august.

Adaugă un comentariu