Lucrările înaintează la sensul giratoriu suspendat din Domnești

Lucrările avansează puternic la pasajul suspendat din Domnești. Sensul giratoriu are ca termen de finalizare trimestrul al treilea din 2022, iar această filmare din dronă ne demonstrează că acest lucru ar putea deveni realitate.

Pasajul din Domnești ar trebui să fluidizeze traficul din sud-vestul capitalei, un nod al Șoselei de Centură care este deosebit de aglomerat. Lucrările au demarat în 2018, însă mai multe întârzieri în procesul de construcție au blocat mare pare din progres. Straco, compania care se ocupa la acel moment de lucrări, a intrat în insolvență, urmând ca proiectul să fie preluat de firma Tracon, în baza unui contract semnat în 2017 care însumează 91,5 milioane de lei.

De la reînceperea lucrărilor din vara lui 2020, podul suspendat a prins rapid contur. Conform raportului de proiect corespunzător lunii ianuarie 2022, pasajul este finalizat în proporție de 57%.

Mai jos puteți vedea o serie de imagini filmate din dronă. Clipul la rezoluție 4K a fost publicat pe YouTube pe canalul A Bird’s Eye View și prezintă stadiul lucrărilor din data de 5 februarie 2022.

Foto: YouTube

Adaugă un comentariu