Mansory pregătește un Bentley Bentayga

În momentul lansării lui Bentayga, Bentley definea primul său SUV din istorie ca fiind cel mai rapid, cel mai luxos și cel mai puternic. Dar aceste atribute sunt pe cale să fie puse la superlativ absolut mulțumită celor de la Mansory.

Casa de tuning germană ne-a obișnuit cu pachetele sale extreme și, uneori, oribile. Dar oficialii Mansory spun că pachetul pentru Bentayga va fi unul special. Și ca să ne pună puțin imaginația la lucru, Mansory a venit și cu o imagine teaser.

Citește și: Ferrari F12berlinetta, preparat de Novitec

Mulțumită acesteia vedem cum Bentayga va primi o capotă și o grilă nouă, ambele din fibră de carbon. De asemenea, vedem și jantele cu diametru de 23 de inchi, încălțate cu pneuri de performanță. La interior, Mansory spune că va aplica o serie de accesorii din lemn și fibră de carbon, în timp ce tapițeria din piele va fi presărată și cu ceva Alcantara. La cum îi știm pe cei de la Mansory ne așteptăm să vedem foooarte multă piele.

Citește și: Câți români au comandat deja Bentley Bentayga?

Pentru ca lucrurile să fie și mai interesante, Mansory a anunțat că dezvoltă și un pachet de performanță pentru Bentayga. Nu știm ce presupune acesta, însă cei 600 CP oferiți în standard de motorul twin-turbo W12 îi putem da uitării.

Adaugă un comentariu