Mercedes-Benz EQC este oferit cu wallbox de 22 kW de la Engie

Mercedes-Benz și Engie pun la dispoziția clienților de EQC un wallbox Wi-Fi de 22 kW. Acesta este oferit gratuit la achiziția SUV-ului electric.

Citește și:

Mercedes-Benz ia în calcul producerea de SUL (Sport Utility Limousine)

Mercedes-Benz a transformat EQC într-un off-roader veritabil: 4×4² (FOTO)

Mercedes-Benz GenH2 Truck – camionul alimentat cu hidrogen și 1000 km autonomie

Parteneriatul semnat la începutul de Mercedes-Benz cu Engie aduce noi beneficii pentru clienții Mercedes-Benz. Conform unui comunicat recent, la achiziția unui Mercedes-Benz EQC clienții vor primi și un wallbox Elvi EVBox Wi-Fi 22kW. Oferta este valabilă de astăzi și până la 31 decembrie 2020. Opțional, clienții își pot face și un abonament de servicii e-mobility de furnizare de energie electrică provenită din surse regenerabile. Acest serviciu constă în asistență tehnică din partea echipei Engie, monitorizare online pentru încărcările realizate și acces la o rețea e-charge la nivel național.

„Suntem martorii unei tranziții majore către un viitor sustenabil al mobilității, iar Mercedes-Benz EQC a reprezentat un prim pas în această transformare. Prin intermediul parteneriatului cu ENGIE România, cu care impărțim aceeași viziune pentru sustenabilitate, facem încă un pas în această direcție întâmpinându-ne clienții cu o stație de încărcare ce va deveni normă pentru majoritatea locuințelor în anii ce urmează. Pentru că viitorul aparține mobilității electrice.’ a declarat Martin Schulz, CEO Mercedes-Benz Romania

„Împreună cu partenerul nostru Mercedes-Benz le dăm clienților posibilitatea de a opta pentru diverse produse care să contribuie la o experiență de mobilitate electrică integral verde. În acest mod, răspundem apetitului tot mai mare al unei categorii de consumatori care doresc să adopte produse prietenoase cu mediul și cu o amprentă redusă de CO2.’ declară Nicolas Richard, Director General Adjunct și Director Marketing & Sales ENGIE Romania.

Adaugă un comentariu