Mercedes-Benz G500 4×4² – Detalii noi despre fratele mai mic al lui G63 AMG 6×6

În urmă cu câteva zile, Mercedes-Benz a publicat pe pagina oficială de Facebook o imagine cu viitorul G500 4×4² Concept. Astăzi, nemții vin cu o galerie foto completă, dar și cu detalii noi despre prototipul care va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

La nivel estetic, Mercedes-Benz G500 4×4² dispune de același look dur ca și fratele mai mare G63 AMG 6×6. Aspectul este completat de baghetele cu LED-uri poziționate pe plafon, de aripile din fibră de carbon și de spoilerele instalate.

Garda la sol a lui Mercedes-Benz G500 4×4² este de 450 de mm, unghiul de atac măsoară 52 de grade, iar cel de degajare indică 54 de grade. Pentru un traseu fără griji, nemții au optat pentru anvelope speciale montate pe jante de 22 de inch, plus un set de protecții speciale din oțel.

Mercedes-Benz G500 4×4² – Motorizare

Sub capotă, Mercedes-Benz a instalat motorul V8 twin-turbo de 4,0 litri capabil să ofere 422 CP. Așa cum era de așteptat, acestea au fost singurele informații furnizare de producător cu privire la perfromanțe. În funcție de feedback-ul primit din partea publicului, germanii vor decide traseul acestui concept.

Adaugă un comentariu