Mercedes-Benz GLA facelift – Poze și detalii oficiale

Mercedes-Benz a prezentat GLA facelift cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Din punct de vedere estetic, GLA facelift oferă acum o formă nouă pentru luminile de ceață, stopuri pe fundal închis și alte câteva îmbunătățiri minore. Tot la exterior există și o cameră 360 care proiectează informațiile pe un ecran “free-standing” de 8 inchi.

Pentru că am ajuns la interior, vă spunem că nemții au modificat textura unor butoane, au upgradat tapițeria și oferă ceva mai multe opțiuni pentru accesorii. Conform oficialilor germani, GLA facelift poate fi comandat și cu accesoriile Night Package care oferă jante de 18 inchi, elemente de caroserie de culoare neagră, bare pentru amararea portbagajului și un look mai agresiv pentru spoilere.

2017-mercedes-benz-gla-facelift-81

Și pentru a profita la maximum de Salonul Auto de la Detroit, Mercedes-Benz a prezentat și versiunea hardcore a lui GLA facelift. Vorbim, bineînțeles, despre Mercedes-AMG GLA 45. Unitatea de 2,0 litri turbo produce 381 CP la 6.000 rpm și 475 NM. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,4 secunde grație transmisiei cu dublu ambreiaj și șapte trepte.

2017-mercedes-amg-gla-45-facelift-17

Adaugă un comentariu