Noul Renault Megane RS dezvăluit în fotografii patent

Renault Sport a prezentat noul model RS pe 26 mai prin intermediul pilotului Nico Hülkenberg care l-a condus pe traseul circuitului de Formula 1 din Principatul Monaco. Noul Renault Megane RS a fost prezentat de francezi în versiunea camuflată pentru că prezentarea oficială urmează să aibă loc la Frankfurt Motor Show în septembrie.

Dar planurile iniţiale nu pot fi respectate sută la sută pentru că apar situaţii neprevăzute. Una dintre acestea a fost şi înscrierea noului Renault Megane RS în registrele autorităţilor care reglementează proprietatea intelectuală. Astfel imagini patent cu noul Megane RS au apărut în media stricând o idee momentul surpriză pregătit de producătorul francez.

Imaginile cu noul Renault Megane RS au apărut în autoexpress.co.uk şi putem remarca prize de aer noi, aripi cu o lăţime mai mare şi grile de aer plus un nou look cu un accentuat aspect sporiv pentru parta din faţă.

Deşi n-au apărut informaţii despre motorizare cel mai sigur va fi vorba despre un propulsor de 300 CP. Singura confirmare despre noul RS a venit de la directorul Renault Sport Cars, Patrice Ratti, care a declarat ca se va ține seama de cerințele clienților și noul model va fi pus în vânzare cu o cutie de viteze manuală sau una EDC.

Adaugă un comentariu