Oficial: BMW X5 M si X6 M – Putere sporita si un look pe masura

BMW a prezentat versiunile de performanta ale modelelor X5 si X6. Astfel, producatorul bavarez continua traditia in segmentul SAV si SAC, reusind sa livreze X5 M si X6 M.

Partea exterioara a celor doua produse germane se lauda cu un look mult mai gresiv. In dreptul noutatilor amintim prizele de aer generoase, oglinzi exterioare tipice modelelor M, patru tevi de espament si un eleron posterior, destinat doar lui X6 M. De asemenea, X5 M si X6 M vor sosi in compania unor jante cu design special cu dimensiuni de 20 sau 21 de inch.

La interior, sportivitatea este imbinata cu eleganta specifica oferind un tablou impresionant. Astfel, accesoriile specifice modelelor M sunt regasite la tot pasul. Amintim aici volanul, panoul de instrumente, padelele si levierul schimbatorului de viteze. Clientii care vor sa iasa in evidenta pot opta pentru o tapiterie din piele Merino sau scaune M cu diverse functii.

bmw x5 m si x6 m (54)

Atat BMW X5 M, cat si X6 M vin in compania motorului V8 TwinPower Turbo de 4,4 litri capabil sa produca 575 CP, cu 4 procente mai mult fata de vechile versiuni. Puterea maxima a motorului este oferita intre 6,000 si 6,500 rpm. In dreptul cuplului motor maxim, unitatea oferita de BMW promite 750 Nm (cu 10% mai mult fata de vechea generatie) disponibili intre 2,200 si 5,000 rpm. Multumita acestor valori, atat BMW X5 M, cat si X6 M pot accelera de la 0 la 100 km/h in 4,2 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h`, respectiv 280 km/h atunci cand clientii vor opta pentru instalarea pachetului M Driver.

In dreptul capitolului consum, oficialii germani anunta 11,1 litri la 100 de kilometri parcursi, iar emisiile de CO2 se cifreaza la 258 de grame per kilometru.

Adaugă un comentariu