Oficial: Kia cee’d GT Line va debuta la Geneva

Kia a publicat astăzi primele detalii cu privire la noul cee’d GT Line, model care va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Așa cum probabil ați intuit, noul GT Line al lui Kia cee’d va fi poziționat sub vârful de gamă GT și va fi oferit în toate cele trei versiuni de caroserie existente(break, hatchback, coupe).

Cei care își doresc un look agresiv, dar cu un motor cuminte, Kia cee’d GT Line este răspunsul. La nivel exterior, vedem jante de 17 inch din aliaj, lumini diurne cu LED, spoilere față și spate modificate și o evacuare dublă.

Pentru moment, oficialii Kia nu au publicat imagini cu interiorul noului cee’d GT Line, însă sud-coreenii promit o tapițerie nouă, logo-uri GT Line, accesorii din piano black și pedale din aluminiu. De asemenea, asiaticii anunță și o serie de elemente cromate plus un buton start/stop din aluminiu.

Sub capotă, Kia cee’d GT Line va putea fi echipat cu noul motor de 1,0 litri turbo și trei cilindri capabil să ofere 120 CP și 172 Nm. De asemenea, Kia vine cu o variantă revizuită a unității de 1,6 litri CRDi care promite 133 CP și 285 Nm.

Adaugă un comentariu