Oficial: Lincoln Continental Concept va debuta la New York

Lincoln a publicat primele imagini oficiale și detalii cu noul Continental Concept, prototip pregătit să debuteze în cadrul Salonului Auto de la New York. Astfel, Lincoln readuce în prim-plan numele Continental, model care a făcut ravagii în SUA până la finalul anilor ’90.

Din păcate, vânzările slabe înregistrate la început de 2000 i-a determinat pe oficialii americani să oprească producția acestui model. Dar Lincoln Continental revine prin intermediul acestui concept care emană lux și eleganță din orice unghi îl privești.

Partea frontală este dominată de grila masivă și de blocurile optice cu matrice LED. Caroseria a fost vopsită în nuanța metalică Rhapsody Blue, iar elementele cromate și jantele de 21 de inchi completează look-ul lui Continental Concept.

lincoln continental concept (9)

La interior, Lincoln a pregătit un set de scaune speciale, o lumină abientală cu LED-uri și un sistem audio semnat de Revel Ultima. Mai mult decât atât, Continental Concept folosește geamuri SPD SmartGlass prin intermediul cărora ocupanții pot controla nivelul de căldură oferit de soare.

Sub capotă, Lincoln Continental Concept va avea un motor V6 de 3,0 litri EcoBoost care își va canaliza resursele către puntea spate.

Adaugă un comentariu