Oficial: Mazda CX-3 – Noul crossover nipon a debutat la Los Angeles

Mazda a prezentat noul crossover CX-3 in cadrul unei conferinte speciale, organizata inainte de debutul Salonului Auto de la Los Angeles.

Modelul nipon va fi disponibil pe piata incepand cu anul viitor, urmand ca preturile sa fie anuntate in apropierea debutului.

 

Mazda CX-3 – Design

Asa cum era de asteptat, noul crossover japonez preia filozofia de design KODO – Soul of Motion si tehnologiile Skyactiv disponibile deja pe modelele CX-5, Mazda6, Mazda3 si Mazda2.

La nivel exterior, observam aceeasi grila proeminenta cu blocurile optice frontale impinse catre zona posterioara. Privit din profil, noul Mazda CX-3 descrie o forma placuta, curbata menita sa atraga publicul tanar.

 

Mazda CX-3 – Interior

La interior, Mazda CX-3 preia o serie de elemente de pe proaspatul Mazda2. Vedem aeratoarele circulare, accesoriile metalice si elementele din plastic negru-lucios. Versiunile de top vor sosi cu sistemul Active Driving Display si cu tehnologia MZD Connect.

 

Mazda CX-3 – Motorizari

In Europa, Mazda CX-3 va fi disponibila alturi de doua versiuni ale unitatii 2.0 Skyavtic-G, dar si in compania noului motor diesel 1.5 Skyactiv-D. Ca si pana acum, unitatile vor putea fi cuplate fie la o transmisie manuala, fie la una automata. In versiunea de baza, noul Mazda CX-3 soseste cu tranctiune fata, insa, optional, clientii pot opta pentru traciunea integrala.

Adaugă un comentariu