Oficial: Mercedes-Benz GLE Coupe – Rivalul lui BMW X6 pluseaza la capitolul design

Mercedes-Benz a publicat primele poze si detalii oficiale cu viitorul GLE Coupe.

SUV coupe-ul din Stuttgart va fi expus in premiera internationala in cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care isi va deschide portile la jumatatea lunii ianuarie a anului viitor.

 

Mercedes-Benz GLE Coupe – Design

La nivel exterior, Mercedes-Benz GLE Coupe frapeaza prin statura de crossover care se imbina perfect cu elementele de design ale unui coupe de mari dimensiuni. Partea frontala este proeminenta, iar calandrul este flancat de blocurile optice cu tehnologie LED. Desi putina lume s-ar fi asteptat, zona posterioara prezinta o serie de influente de pe nava amiral Clasa S.

Tot la nivel exterior, observam o serie de accesorii cromate, o evacuare dubla si jante de 20 de inch. Acestea din urma pot fi inlocuite cu unele de 21 sau 22 de inch, in functie de preferintele fiecaruia.

mercedes-benz gle coupe (29)

Mercedes-Benz GLE Coupe – Interior

La nivel interior, Mercedes-Benz GLE Coupe promite o multime de accesorii menite sa faca din proaspatul SUV coupe un adevarat companion. Posibilitatile de personalizare sunt multiple, iar culorile si materialele oferite de Mercedes-Benz pot fi imbinate in diverse moduri. In cazul in care vrei un GLE Coupe luxos, Mercedes-Benz are raspunsul, iar daca vrei o masina cu valente sportive, pachetele AMG te pot scoate din incurcatura.

mercedes-benz gle coupe (27)

Mercedes-Benz GLE Coupe – Motorizari

In dreptul capitolului motorizari, Mercedes-Benz anunta pentru GLE Coupe o serie de agregate diesel si benzina care ofera intre 258 CP si 367 CP. Mercedes-Benz GLE 350d 4MATIC va oferi 258 CP si 620 Nm, in timp ce fanii unitatilor pe benzina pot alege versiunea GLE 400 4MATIC care benficiaza de motorul twin-turbo de 3,0 litri V6 capabil sa produca 333 CP si 480 Nm, disponibil de la 1.400 rpm.

mercedes-benz gle coupe (21)

Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe – O noua specie

Asa cum deja stiti, Mercedes-Benz va introduce o noua gama botezata AMG Sport. Primul model care va putea fi personalizat in acest stil este GLE Coupe. Astfel, versiunea se va numi GLE 450 AMG Coupe si dispune de un motor V6 biturbo de 3,0 litri capabil sa produca 367 CP si 520 Nm. Alaturi de aceste valori impresionante, GLE 450 AMG Coupe va integra un pachet de caroserie mai agreisv, va beneficia de suspensia AIRMATIC, dar si de transmisia automata cu noua rapoarte. Acesta din urma a fost modificata pentru a oferi 5 moduri de rulare: Individual, Comfort, Slippery, Sport si Sport+.

 

Mercedes-Benz GLE Coupe vs. BMW X6 – Design

BMW X6 a fost primul model care a adoptat un astfel de design pe piata, iar astazi, cu GLE Coupe, Mercedes-Benz calca pe aceeasi pasi. Cine credeti ca arata mai bine, noul X6 sau proaspatul GLE Coupe.

gle coupe vs x6

Cine arata mai bine?

View Results

Loading ... Loading …
Adaugă un comentariu