Oficial: MINI John Cooper Works – Bijuteria coroanei promite 231 CP si 6,1 secunde de la 0 la 100 km/h

Desi mai sunt cateva saptamani bune pana la deschiderea Salonului Auto de la Detroit, locul de debut al lui MINI John Cooper Works, oficialii britanici au publicat pozele si detalii cu viitoarea “bijuterie a coroanei”.

Ajuns la cea de-a treia generatie, hatchback-ul sportiv al britanicilor promite performante excelente si un look de invidiat.

 

MINI John Cooper Works – Design

MINI John Cooper Works se remarca prin blocurile optice revizuite, prizele de aer supradimensionate, pragurile laterale modificate si spoilerul ceva mai mare. De asemenea, oficialii britanici au integrat o evacuare sport centrala cu doua tevi de esapament si un set de jante speciale de 17 inch. Cei care vor si mai mult, JCW pune la dispozitie si un set de jante de 18 inch tot din aliaj usor.

mini cooper s john cooper works (2)

 

 

MINI John Cooper Works – Interior

La interior, clientii viitorului MINI John Cooper Works vor gasi un volan sport in trei spite, carcase pentru pedale din otel inoxidabil, tapiterie din piele Alcantara si un instrumentar de bord modificat.

mini cooper s john cooper works (15)

 

MINI John Cooper Works – Motorizare

Sub capota lui MINI John Cooper Works, britanicii au montat unitatea de 2,0 litri cu patru cilindri capabil sa ofere 231 CP si 320 Nm. In versiunea echipata cu transmisia manuala cu sase rapoarte, Cooper JCW face suta in 6,3 secunde, in timp ce in varianta cu transmisia Steptronic tot cu sase trepte, micutul din Oxford se lauda cu o acceleratie 0 – 100 km/h in doar 6,1 secunde. La capitolul consum, produsul britanic socheaza cu doar 5,7 litri la suta de kilometri in regim mixt.

Adaugă un comentariu