Oficial: Porsche 911 GTS – Puntea dintre Carrera S si 911 GT3

Porsche a prezentat astazi noul 911 GTS, o versiune a sportivei menita sa umple locul dintre 911 Carrera S si 911 GT3.

Noul produs al constructorului din Stuttgart va fi oferit cu tractiune spate sau integrala, atat in varianta coupe, cat si in versiunea cabrio.

Noul Porsche 911 GTS dispune de blocuri optice bi-xenon, de o capota motor vopsita in negru si de un set de tevi de esapament cromate. Tot la nivel exterior, noul produs din Stuttgart se lauda cu un set de jante de 20 de inch finisate in negru mat care dispun de prindere centrala.

Pielea Alcantara este laitmotivul habitaclului, materialul regasindu-se atat la nivelul scaunelor sport, cat si pe panourile usilor, plafon si volan.

porsche 911 gts

Porsche 911 GTS vine in compania motorului de 3,8 litri cu sase cilindri capabil sa produca 430 CP. Alaturi de transmisia automata PDK, coupe-ul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 4,0 secunde, in timp ce versiunea decapotabila face aceeasi repriza in 4,2 secunde. Toate cele patru versiuni ale lui 911 GTS au viteze de top de peste 300 km/h, iar cea mai rapida varianta este coupe-ul cu tractiune spate si transmisie manuala.

In plus, noul 911 GTS este echipat inca din standard cu pachetul Sport Chrono si cu sistemul PASM de administrare activa a suspensiei.

Adaugă un comentariu