Oficial: Range Rover Sport SVR – Performanta dincolo de limite

Jaguar Land Rover a publicat in cursul serii trecute primele imagini si detalii oficiale cu viitorul Range Rover Sport SVR.

Asa cum bine stiti, SUV-ul britanic este primul produs al diviziei de personalizare Special Operations si va fi expus in premiera internationala pe 14 august, in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach.

In plus, noul Range Rover Sport SVR a devenit cel mai rapid SUV de pe Nurburgring, reusind sa parcurga un tur de circuit in doar 8 minute si 14 secunde.

Citeste si: Range Rover Sport SVR – Cel mai rapid SUV de pe Iadul Verde (+Video)

Pentru inceput, Ranger Rover Sport SVR este descris drept cel mai dinamic produs al marcii britanice. La nivel exterior, acesta se diferentiaza prin spoilerul frontal modificat, prin prizele de aer masive si prin pragurile laterale imbunatatite. De asemenea, vedem un eleron decent, un difuzor de aer ce ascunde cele patru tevi de esapament si un set de jante de 21 de inch incaltate cu pneuri Continental Cross Contact.

range rover sport svr (11)

La interior, Range Rover Sport SVR dispune de scaune sport, de o tapiterie in doua nuante din piele Oxford si de logo-ul SVR. Pe lista de optionale, Land Rover pune la dispozitie accesorii din aluminiu si fibra de carbon.

Sub capota, Range Rover Sport SVR dispune de acelasi motor V8 de 5,0 litri supraalimentat capabil sa produca 550 CP si 680 Nm. Resursele unitatii sunt puse in valoare cu ajutorul unei transmisii automate cu opt rapoarte si cu ajutorul unui sistem de tractiune integrala.

Citeste si: Pebble Beach – Istorie, lux si eleganta pe Coasta de Vest a Americii

In aceste conditii, sprintul de la 0 la 96 km/h are loc in 4,5 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 260 km/h.

 

Adaugă un comentariu