Oficial: Volkswagen Amarok Ultimate – Versiune speciala pentru pick-up-ul german

Volkswagen Amarok este disponibil intr-o versiune speciala, botezata Ultimate. Aceasta are la baza varianta de echipare Highline si aduce cu sine noi imbunatatiri, atat la nivel estetic, cat si la interior.

Pentru inceput, noul Volkswagen Amarok Ultimate dispune de faruri bi-xenon, de lumini diurne cu LED-uri, de carcase pentru oglinzile laterale vopsite in argintiu si de blocuri optice spate inchise la culoare. De asemenea, Amarok Ultimate se remarca prin jantele din aliaj usor de 19 inch, scutul argintiu, stylingbar-ul si barele laterale cromate.

La interior, Volkswagen Amarok Ultimate dispune de scaune fata incalzite, de un sistem de navigatie RNS 315, de scaune imbracate in Alcantara si de covorase speciale din velur. De asemenea, pick-up-ul german dispune de oglinzi electrice si incalzite, de o camera pentru mersul cu spatele si de sistemul ParkPilot.

Citeste si: Felix Baumgartner promoveaza Amarok Canyon

Noua editie speciala Amarok Ultimate este propulsata, la alegere, de motoare TDI cu putere de 140 sau 180 CP, in combinatie cu propulsie spate sau tractiune integrala, transmisie manuala sau automata, cu exceptia versiunilor care dispun de BlueMotion Technology.

Odata cu noul Amarok Ultimate, producatorul german ne anunta si de apritia versiunii Amarok Cabina Simpla in compania transmisiei cu 8 rapoarte, tractiune integrala si motor de 180 CP. De asemenea, motorul va fi disponibil si pe versiunile automate cu tractiune spate Amarok Cabina Simpla si Cabina Dubla.

Adaugă un comentariu