Oficial: Volkswagen Passat Alltrack – Un pic mai bărbătesc

Volkswagen a prezentat noul Passat Alltrack, model care va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care va debuta la începutul lunii viitoare. Modelul conceput pentru evadările în afara asfaltului primește o serie de elemente de protecție suplimentare, o gardă la sol mai mare cu 27,5 mm și are la bază versiunea break a modelului din care derivă.

Unghiul de atac și cel de degajare au acum valori noi pentru ca abordarea drumurilor accidentate să pună cât mai puține probleme. Iar pentru ca toate acestea să aibă sens, Volkswagen Passat Alltrack vine în standard cu tracțiunea integrală 4MOTION.

volkswagen passat alltrack (1)

În plus, cu ajutorului funcției “Off Road” modelul german își modifică răspunsul pedalei de accelerație și de frână și pe cel al sistemelor de asistență la urcarea și coborârea pantelor. Toate acestea pentru un plus de tracțiune pe drumurile alunecoase.

Sub capotă, Volkswagen va oferi două motoare pe benzină și trei versiuni de putere pentru dieselul de 2,0 litri TDI. Astfel, fanii unitățilot pe benzină vor putea alege fie un 1.4 TSI de 150 CP, fie un 2.0 TSI de 220 CP. Propulsorul de 2,0 litri TDI vine în versiunile de putere de 150 CP, 190 CP și 240 CP. Cele mai potente versiuni din gamă vor sosi alături de sistemul XDS+ care îmbunătățește manevrabilitate în virajele abordate rapid.

Sursa | Volkswagen

Adaugă un comentariu