Opel Grandland X – Primele poze oficiale

Opel continuă asaltul din gama SUV cu noul Grandland X. Cel mai mare model al producătorului german din acest segment promite spațiu generos, un design atrăgător și finisaje de top.

Noul Opel Grandland X va fi lansat pe piață în toamna acestui an și completează gama de SUV-uri alături de Mokka X și Crossland X. Noul SUV german măsoară 4.477 de mm lungime, 1.844 mm lățime și are o înălțime de 1.636 de mm. Pasajele generoase și protecțiile suplimentare ne duc cu gândul la un model care promite ceva aventuros și în afara asfaltului. Amptamentul lui Grandland X măsoară 2.675 de mm, iar volumul portbagajului se cifrează la 514 litri. Cu bancheta din spate rabatată, volumul crește până la 1.652 de litri.

Interiorul lui Opel Grandland X va integra cea mai recentă versiune a sistemului IntelliLink, dar și asistentul personal de service și conectivitate Opel OnStar. La toate acestea se adaugă scaunele ergonomice cu certificare AGR, volanul încălzit și hayonul cu deschidere electrică. În plus, Grandland X oferă cruise control adaptiv cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, asistent pentru detectarea stării de oboseală a șoferului și un sistem avansat de asistență la parcare. Gama de motorizări încă nu a fost anunțată, dar nu ne așteptăm la surprize din partea Opel.

Adaugă un comentariu

Cauta masina