Peugeot Instinct Concept, sportiv cu haine de PHEV

Salonul Auto de la Geneva se apropie cu pași mari, iar majoritatea constructorilor au și publicat detalii și informații despre viitoarele modele sau concepte care vor debuta în cadrul evenimentului elvețian. Acum, ne oprim puțin în “curtea” Peugeot.

De dimineață, francezii au publicat primele imagini și detalii cu Peugeot Instinct Concept. Din punct de vedere estetic, prototipul francezilor ne duce cu gândul la un film SF. Totul este perfect rotunjit, grila față este supradimensionată, iar aceeași rețetă a fost folosită și în cazul jantelor. Blocurile optice sunt și ele alungite, iar luminile de zi se întind de la baza capotei până în partea de jos a spoilerului.

De asemenea, în cadrul blocurilor optice, Peugeot a montat și o serie de camere video menite să ofere informații cu privire la condițiile de drum. Aceste informații sunt transmise sistemelor de siguranță. Cireașa de pe tort o constituie faptul că Peugeot Instinct Concept este un prototip autonom.

Interiorul este și el preluat din filmele SF. i-Cockpit integrează acum toată zona digitală a mașinii, iar dacă ne întrebați pe noi, aceasta este extrem de generoasă. În partea centrală se află un ecran tactil cu o diagonală de 9,7 inchi.

Sub capota lui Peugeot Instinct Concept se află un sistem de propulsie hibrid plug-n care promite 300 CP. Pentru moment, acestea sunt toate informațiile pe care le avem despre Peugeot Instinct Concept. Cu detalii finale vom reveni după debutul de la Geneva.

Adaugă un comentariu