Porsche 911 Carrera facelift – Poze și detalii oficiale

Porsche a publicat în cursul acestei zile o serie de imagini și detalii cu versiunea facelift a actualei generații 911 Carrera.

Alături de modificările de ordin estetic, noul produs al nemților vine cu o serie de motoare turbo. Pe scurt, Porsche renunță la motorul boxer de 3,4 litri în favoarea unuia de 3,0 litri twin-turbo. Acesta din urmă produce 370 CP și 450 Nm (Carrera), respectiv 420 CP și 500 Nm (Carrera S).

porsche 911 carrera facelift (7)

Resursele sunt manageriate fie de o cutie de viteze manuală, fie de una PDK. În versiunea echipată cu transmisia cu două ambreiaje și pachetul Sport Chrono, Carrera face 0 – 100 km/h în 4.2 secunde, în timp ce Carrera S reușește același sprint în 3.9 secunde.

Deși motorizările vin cu performanțe sporite, consumul mediu mixt anunțat de producător este de 7,7 l/100 km pentru Porsche 911 Carrera S cu transmisia PDK.

Pentru performanțe sporite în materie de dinamică, Porsche oferă în standard sistemul PASM (Porsche Active Suspension Management).

Porsche 911 Carrera facelift – Design

Din punct de vedere estetic, Porsche 911 Carrera facelift vine cu blocuri optice restilizate, jante cu design nou, o capotă modificată și prize de aer ceva mai generoase. La interior, clienții vor primi noul sistem de infotainment PCM. Acesta integrează un ecran tactil de 7 inchi capabil să recunoască și gesturile.

Adaugă un comentariu