Porsche Cayenne Platinum Edition – Poze, detalii și prețuri

Porsche a pregătit o versiunea specială pentru Cayenne. Modelul producătorului german poate fi comandat în varianta Platinum Edition pentru variantele Cayenne Diesel și Cayenne S E-Hybrid.

Ediția specială vine cu o serie de elemente de top în configurația standard. La nivel exterior observăm jantele de 20 de inchi cu design special, pasajele roților ceva mai generoase și cinci culori metalice pentru caroserie (Deep Black, Purpurite, Mahogany, Carrera White și Rhodium Silver).

Citește și: Porsche 718 Cayman a fost prezentat oficial – Poze, detalii și preț

Interiorul lui Porsche Cayenne Platinum Edition integrează praguri gravate cu denumirea ediției speciale, scaune sport din piele cu reglaj electric pe opt direcții, panouri centrale îmbrăcate în piele Alcantara și geamuri cu tentă. Tot la interior, clienții se vor bucura de sistemul de infotainment Porsche Communication Management (PCM), care include navigare online, modulul Connect Plus și un sistem audio semnat de Bose. La final amintim și de tabloul de bord care este completat de un ceas analogic cu un design special.

porsche cayenne platinum edition

Porsche Cayenne Diesel folosește motorul V6 de 3,0 litri care produce 262 CP și promite un consum de carburant de 6,6 – 6,8 litri la suta de kilometri. Cayenne S E-Hybrid integrează un propulsor pe benzină V6 de 3,0 litri și un motor electric. În total, sistemul de propulsie hibrid dezvoltă 416 CP, iar consumul în regim mixt pe prima sută de kilometri este de 3,3 – 3,4 litri.

Citește și: Audi, Mercedes-Benz, Opel, Porsche și Volkswagen recheamă 630.000 de mașini în service din cauza emisiilor

În România, Porsche Cayenne Diesel Platinum Edition pleacă de la 66,805 euro fără TVA, în timp ce versiunea hibrid pornește de la 80.584 de euro tot fără TVA. Noua versiune Platinum Edition este deja disponibilă pentru precomandă, iar lansarea va avea loc în luna iunie a anului curent.

Adaugă un comentariu