Renault Clio RS facelift – Poze și detalii oficiale

Renault a publicat primele imagini și informații despre Clio RS facelift. Modelul este disponibil cu două motorizări și cu trei setări diferite de șasiu.

Sub capotă, Clio RS facelift poate veni cu motorul de 200 CP sau cu cel de 220 CP. De asemnea, clienții pot alege între versiunea Sport, Cup sau Trophy, ultima dintre acestea fiind disponibilă doar cu motorul de 220 CP. Totodată, varianta Trophy oferă și o gardă la sol mai mică cu 20 de mm pe puntea față, respectiv 10 mm pe puntea spate, pentru un plus de dinamică.

De asemenea, versiunea Trophy integrează și un sistem de evacuare semnat de specialiștii de la Akrapovic și inspirat de conceptul Clio RS 16. Ca și până acum, Clio RS facelift, indiferent de versiune, va fi disponibil doar cu transmisia EDC cu șase rapoarte.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h a lui Clio RS Trophy facelift are loc în 6,6 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 235 km/h. Totodată, modelul producătorului francez integrează un sistem de tip Launch Control, tehnologia RS Drive și aplicația RS Monitor.

2016 renault clio rs facelift (9)

Din punct de vedere estetic, Clio RS facelift vine cu un spoiler frontal revizuit și cu RS Vision, un grup de blocuri optice cu tehnologie LED așezate sub forma unui steag caroiat în bara față. În zona posterioară, Clio RS facelift are parte de un difuzor de aer activ, de un sistem de evacuare cu două terminații și de un eleron discret.

Totodată, Renault a lansat și pachetul GT Line. Acesta se adresează versiunilor “civile” și oferă o serie de accesorii de exterior și de interior cu trimitere către varianta RS. Vedem prize de aer ceva mai generoase, un spoiler revizuit, jante de 16 sau 17 inchi, evacuări finale cromate și nu numai. Interiorul oferit de pachetul GT Line aduce cu sine scaune cu tapițerie specială, pedalier din aluminiu și volanul de pe Clio RS.

Adaugă un comentariu