Așa va arăta România când vor fi terminate autostrăzile. În 2030

Guvernul României a publicat o hartă cu autostrăzile care vor tranzita țara noastră, atunci când toate planurile actuale vor fi materializate.

Citește și:

Lecție pentru Dacia – Lada Vesta SW Cross are gardă la sol aproape cât Duster, dotări de top și preț în România de Logan MCV

 

 

În cadrul unei întâlniri organizate de Ministerul Fondurilor Europene, la care au participat antreprenori din domeniul construcțiilor, a fost prezentată o hartă cu rețeaua de autostrăzi românești, așa cum ar trebui ea să arate în… 2030, după cum relatează HotNews.ro.

Așadar, pe lângă deja cunoscutele A1 Sibiu-Pitești și A3 Comarnic-Brașov, Guvernul României vrea să asigure și o cale rapidă care să lege nordul de sudul țării: A7 Ploiești-Buzău-Bacău-Suceava-Siret. Rețeaua de autostrăzi ar trebui, în 2030, să lege vestul de est prin firele Timișoara-Sibiu-Pitești-București-Constanța și Oradea-Cluj-Napoca-Târgu-Mureș-Pașcani-Iași.

harta autostrazi romania 2030

Aceeași hartă (doar că într-o formă puțin diferită) am văzut-o și acum circa cinci ani în urmă, când Guvernul promitea că așa va arăta rețeaua de autostrăzi în România în 2020.

Se mai încearcă, așadar, încă o dată obținerea de fonduri europene pentru aceste proiecte, cu îngrijorarea motivată ca ajutorul să nu mai fie la fel de generos ca înainte.

  vnaftuli says:

  Ăsta este MASTER PLANUL guvernului, îl priviți și vă imaginați că sunteți într-o mașină și călătoriți, în rest la anul și la mulți ani „democrație”.

  Slovenia says:

  Așa va arăta România când vor fi terminate autostrăzile. În ………….2080 poate !!!

  Sergiu says:

  Au gresit cifra. Au uitat un zero ( 0 ) . Trebuie sa scrie 20300 !!!!!!

Adaugă un comentariu