Seat Ateca facelit: motor diesel nou, infotainment mai mare

Seat a publicat primele imagini și informații cu SUV-ul compact Ateca, proaspăt trecut printr-un proces de facelift. Iată ce noutăți aduce.

Citește și:

Ti-a expirat permisul? Iată actele necesare și procedura completă

VIDEO: Doi șmecheri cu Porsche vor să-i aplice o corecție unui biciclist, dar ajung să regrete amarnic

Seat Ateca, oferta ibericilor în segmentul SUV-urilor compacte, a fost reîmprospătat prin retușarea părților frontală și posterioară. Totodată, Ateca se laudă acum cu faruri și stopuri LED, cele din urmă având semnalizare secvențială. Din punct de vedere al dimensiunilor, Ateca este acum cu 18 mm mai lung (4.381 mm). Lățimea (1.841 mm) și înălțimea (1.615 mm) rămân neschimbate. Gama de niveluri de echipare a fost extinsă cu Xperience, care complimentează, prin accente argintii și negre, robustețea SUV-ului.

În habitaclu, Seat Ateca facelift este oferit (opțional) cu un sistem de infotainment mai mare, cu diagonală de 9,2 inci. În echiparea standard, dimensiunea rămâne aceeași: 8,25 inci. Pe lista de opționale se regăsește și instrumentarul de bord digital cu diagonală de 10,25 inci. Totodată, Ateca primește acum volan și parbriz încălzit.

La capitolul motorizări, noutatea este reprezentată de înlocuirea dieselului de 1,6 litri cu unul mai mare, de 2,0 litri, care promite mai multă eficiență la consum. Cifrele de consum încă nu au fost publicate. Noua unitate TDI este disponibilă în două versiuni: cu 110 CP și cu 150 CP, cea din urmă putând fi comandată cu transmisie automată DSG și cu tracțiune integrală 4Drive.

Ofertele pe benzină includ motorizarea entry-level, cu trei cilindri, de 1,0 litri (și 110 CP), alături de TSI-ul de 1,5 litri cu 150 CP și de vârful de gamă 2.0 TSI cu 190 CP. Ultimele două pot fi comandate și cu transmisie automată, iar 2.0 TSI primește și tracțiune integrală.

Adaugă un comentariu

Articole similare