Shelby aduce la SEMA Show un Ford F-150 de 710 CP

Când spui Shelby spui performanță și look amenințător. Exact acestea sunt și atuurile acestui Ford F-150 expus de Shelby în cadrul SEMA Show în Las Vegas. Modelul a fost dezvoltat împreună cu cei de la Tuscany Motor Co. și integrează un look extrem de agresiv.

Modelul a primit o caroserie vopsită în albastru cu dungi racing albe pe grilă, capotă și plafon. Aceeași nuanță a fost folosită și pentru praguri, dar și pentru finisajul jantelor. Dacă nu ești încântat de nuanțele folosite pe vehiculul expus, Shelby pune la dispoziție și alte combinații interesante de culori.

Pentru că tot am ajuns în dreptul jantelor, trebuie să menționăm că acestea au un diametru de 18 inchi și sunt încălțate cu pneuri AT BFGoodrich.

shelby f-150 (8)

Pentru ca Shelby F-150 să fie capabil să meargă bine și în off-road, americanii au înlocuit suspensiile cu unele speciale.

Iar pentru ca lucrurile să fie complete, Shelby a modificat și propulsorul V8 de 5,0 litri. Acesta a primit o mulțime de îmbunătățiri, iar acum produce 710 CP, cu 309 CP mai mult fațp de versiunea de serie.

Adaugă un comentariu