Skoda Fabia primește motorizarea de 1,0 litru TSI

După ce am văzut cum Skoda a oferit cu facelifturi pentru Octavia și Rapid, acum a venit rândul și modelului Fabia să treacă prin bisturiul cehilor. Din păcate, exteriorul nu a suferit transformări, însă modificări importante au avut loc la interior și sub capotă.

Începând de anul acesta, gama de motorizări de pe Fabia se îmbogățește cu unitatea de 1,0 litru TSI. Aceasta înlocuiește vechiul 1,2 și va fi oferită în versiunile de 95 CP și 160 NM sau 110 CP și 200 Nm. Motorul în trei cilindri va putea fi cuplat fie la o cutie manuală cu cinci trepte, fiec la o transmisie automată cu 7 rapoarte.

De asemenea, Skoda Fabia dispune acum și de Connect Services. Tehnologia oferă informații despre trafic, despre spațiile de parcare libere, despre benzinării și chiar și știrile agențiilor. Gama de sisteme de siguranță este și ea bogată și oferă următoarele: Front Assist cu funcíe City Emergency Braking, Adaptive Cruise Control, Multi-Collision Brake, Driver Alert fatigue detection, Speed Limited și Hill-Hold Control. Din toată această ecuație nu puteau lipsi soluțiile înglobate sub denumirea Simply Clever.

Debutul lui Fabia va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Adaugă un comentariu