Skoda Octavia facelift va beneficia de motorul 1.5 TSI Evo

Oficialii Skoda au anunțat că Octavia facelift va fi disponibilă și cu motorul de 1,5 litri TSI Evo, unitate care a debutat pe Volkswagen Golf facelift. Pe modelul german, motorizarea oferă 150 CP și 250 Nm, iar consumul mediu mixt anunțat de producător este de 4,9 l/100 km.

“Noul motor va fi disponibil în a doua jumătate a acestui an”, a declarat Peik von Bestenbostel pentru britanicii de la Auto Express.

După cum deja știți, Skoda Octavia facelift poate fi comandată cu cinci unități pe benzină și patru diesel cu puteri cuprinse între 84 și 184 CP. Aproape toate motorizările pot fi comandate cu transmisia DSG cu șase sau șapte trepte. Unitățile de 1,8 litri TSI și 2.0 TDI pot fi comandate chiar și cu un sistem de tracțiune integrală. Pe lista de opționale vei găsi tehnologia Dynamic Chassis Control (DCC) care oferă trei setări: Confort, Normal și Sport.

În România, Skoda Octavia facelift pornește de la 15.643 de euro cu TVA. Pentru această sumă, clienții vor primi versiunea de echipare Ambition ( a doua în gama cehilor) și motorizarea de 1,2 litri benzină de 86 CP.

Lista de prețuri Skoda Octavia facelift

Skoda Octavia facelift – Clip de prezentare

Adaugă un comentariu