Trust Motors este noul importator oficial Opel în România

Opel are un nou importator oficial în România: Trust Motors, al cărui portofoliu este constituit din mărcile grupului PSA: Peugeot, Citroen, DS.

Citește și:

Fuziunea FCA-PSA are un nou nume: STELLANTIS

File de istorie Opel: Kadett Impuls I, strămoșul electric al lui Corsa-e

Peugeot 308 facelift: instrumentar de bord digital, culoare și jante noi

Trust Motors, importator oficial Peugeot, Citroen și DS în România, a anunțat într-un comunicat de presă că își extinde portofoliul cu cel mai nou membru al Grupului PSA. Opel. Marca germană a fost cumpărată de concernul francez în 2017.

„Este un pas înainte, important în parteneriatul cu Grupul PSA. Avem o lungă istorie de colaborare fructuoasă și sunt convins că această preluare aduce o valoare semnificativă pentru toate părțile interesate și ne va ajuta să gestionăm împreună, cu succes, provocările aduse de noua eră a mobilității și electrificării auto. Suntem pregătiți să ne adaptăm responsabil noii dimensiuni și avem experiența și resursele necesare pentru a consolida mai departe businessul Opel în România, a declarat Andrei Iacob, CEO Trust Motors.

Vestea a fost confirmată și din partea Opel România printr-un comunicat de presă, această mutare fiind parte a planului PACE! de susținere și creștere durabilă a mărcilor de sub egida PSA.

Adaugă un comentariu