Peugeot 308 facelift: instrumentar de bord digital, culoare și jante noi

Peugeot a aplicat un facelift foarte subtil pentru hathback-ul său compact. Iată care sunt noutățile cu care se laudă Peugeot 308.

Citește și:

Cinci greșeli frecvente pe care le fac șoferii cu sistemul de aer condiționat

Peugeot a prezentat primele imagini și informații cu 308 — modelul care a fost încununat Mașina Anului în Europa în anul debutului, 2017 — care tocmai a trecut printr-un proces de actualizare.

La exterior, Peugeot 308 se remarcă prin noua culoare — albastrul Vertigo Blue — care se alătură gamei de culori deja existente. Totodată, două noi modele de jante (Zircon, 16 inch, și Boca, 17 inch) sunt acum disponibile opțional. O altă noutate la exterior este pachetul Black, care îmbracă anumite elemente ale caroseriei — grilă, logo, ramele proiectoarelor de ceață, ramele geamurilor — în negru. În pachetul Black sunt incluse și jantele de 18 inci în versiunile Sapphire Black și Black Mist.

La interior, Peugeot 308 primește un instrumentar de bord digital (i-Cockpit, așa cum este botezat de francezi) cu diagonala de 10 inci, iar finisajele de pe bord au fost îmbunătățite, spune producătorul.

Peugeot 308 facelift poate fi comandat în trei versiuni pe benzină și două diesel. Motorizările pe benzină sunt bazate pe unitatea cu trei cilindri 1.2 PureTech (cu 110 CP și 130 CP) și pe unitatea patru-în-linie de 1,6 litri (cu 263 CP și 340 Nm, găsit pe 308 GTi). Dieselurile au la bază motorul 1.5 BlueHDI cu 110 CP și 130 CP.

Adaugă un comentariu